Volkswagen Verkopen

Volkswagen verkopen? Wil jij jouw Volkswagen zo snel mogelijk en het liefst vandaag nog verkopen? Omdat je op zoek bent naar een ander model, de auto te veel kilometers heeft of omdat de Volkswagen bijvoorbeeld niet meer rijdbaar is. Ook kan het voorkomen dat de Volkswagen schade heeft geleden, allemaal redenen waardoor jij je Volkswagen wilt verkopen.

Dus wil jij je Volkswagen verkopen?  Zoek dan niet verder, aangezien Directe Auto Verkoop meerdere voordelen biedt zoals:

  • Je Volkswagen gratis verkocht
  • Direct geld voor je Volkswagen
  • Eigen ophaaldienst
  • Vrijwaring ter plaatse
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 24 uur je Volkswagen verkocht
  • RDW erkend

Wij kunnen jou garanderen dat jouw Volkswagen binnen 24 uur verkocht is, omdat wij werken zonder tussenpersonen. De Volkswagen wordt door ons ingekocht. Waarbij wij gebruik maken van deskundig personeel die de Volkswagen taxeert naar de marktwaarde.

Het grootste voordeel van je Volkswagen verkopen aan Directe Auto Verkoop is dat het helemaal gratis is. Kortom, wij garanderen dat de Volkswagen dezelfde dag gratis is verkocht waarbij jij wordt geholpen door onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Meld je Volkswagen daarom snel aan via ons Taxatieformulier voor een direct bod op jouw Volkswagen.

Naast het invullen van het taxatieformulier bestaat er de mogelijkheid om ons te bellen voor gratis en vrijblijvend advies, dit kan op TEL: 0640639771 . Ook bieden wij de mogelijkheid om ons te appen om jou Volkswagen te verkopen.

Hoe kan ik mijn volkswagen snel verkopen?

Stap 1

Je vult het taxatieformulier in, of belt ons op, op 0636258000 of je stuurt ons een whatsapp.

Stap 2

Onze medewerkers bekijken de Volkswagen en schatten deze naar de marktwaarde.

Stap 3

Je ontvangt direct een vrijblijvend hoog bod op jouw Volkswagen. Indien we het eens worden zie stap 4.

Stap 4

Er wordt een afspraak gemaakt, waarbij de Volkswagen dezelfde dag wordt opgehaald.  Daarbij ontvang je direct geld en een vrijwaring.