Over ons

Directe Auto Verkoop is een RDW gecertificeerd bedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de automotive branche. Wij zijn deskundig in het inkopen van auto’s dus mocht u uw auto willen aanbieden bent u door de meerdere jaren ervaring aan het juiste adres.

Verder staan wij bekend om onze handelingssnelheid, dit komt doordat wij zonder tussenpersonen werken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij op het moment dat ons een auto wordt aangeboden deze dezelfde dag wordt opgehaald, direct wordt gevrijwaard waarbij u direct geld ontvangt.

Mocht u interesse hebben om uw auto te verkopen kunt u hieronder gerust het taxatieformulier invullen. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen TEL: 0640639771 of kunt u ons een app sturen.

Directe auto verkoop voordelen

Taxatie door deskundig personeel

Uw auto wordt op het moment dat u ons belt, het taxatieformulier invult of ons een app stuurt direct op waarde getaxeerd. Dit wordt gedaan door deskundig personeel dat al meerdere jaren ervaring heeft in de automotive. 

Vrijblijvend hoog bod

Het bod dat u van ons ontvangt is een vrijblijvend bod. Hierbij proberen wij altijd de hoogste prijs te geven. Van meerdere particulieren hebben wij vernomen dat wij de hoogste prijs bieden voor hun auto.

Auto dezelfde dag opgehaald, direct geld en vrijwaring

Op het moment dat u contact met ons hebt opgenomen  halen wij de auto gegarandeerd dezelfde dag op. Hierbij ontvangt u direct een vrijwaring en direct geld.

24/7 bereikbaar​

Mocht u uw auto willen verkopen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven ernaar als bedrijf 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar te zijn.