BMW Verkopen

BMW verkopen? Wil jij jouw BMW zo snel mogelijk en het liefst vandaag nog verkopen? Omdat je op zoek bent naar een ander model, de auto te veel kilometer heeft of omdat de BMW bijvoorbeeld niet meer rijdbaar is. Ook kan het voorkomen dat de BMW schade heeft geleden, allemaal redenen waardoor jij je BMW wilt verkopen.

Dus wil jij je BMW verkopen?  Zoek dan niet verder, aangezien Directe Auto Verkoop meerdere voordelen biedt zoals:

  • Je BMW gratis verkocht
  • Direct geld voor je BMW 
  • Eigen ophaaldienst
  • Vrijwaring ter plaatse
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 24 uur je BMW verkocht
  • RDW erkend

Wij kunnen jou garanderen dat jouw BMW binnen 24 uur verkocht is, omdat wij werken zonder tussenpersonen. De BMW wordt door ons ingekocht. Waarbij wij gebruik maken van deskundig personeel die de BMW taxeert naar de marktwaarde.

Het grootste voordeel van je BMW verkopen aan Directe Auto Verkoop is dat het helemaal gratis is. Kortom, wij garanderen dat de BMW dezelfde dag gratis is verkocht waarbij jij wordt geholpen door onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Meld je BMW daarom snel aan via ons Taxatieformulier voor een direct bod op jouw BMW.

Naast het invullen van het taxatieformulier bestaat er de mogelijkheid om ons te bellen voor gratis en vrijblijvend advies, dit kan op TEL: 0640639771 . Ook bieden wij de mogelijkheid om ons te appen om jou BMW te verkopen.

Hoe kan ik mijn BMW snel verkopen?

Stap 1

Je vult het taxatieformulier in, of belt ons op, op 0636258000 of je stuurt ons een whatsapp.

Stap 2

Onze medewerkers bekijken de BMW en schatten deze naar de marktwaarde.

Stap 3

Je ontvangt direct een vrijblijvend hoog bod op jouw BMW. Indien we het eens worden zie stap 4.

Stap 4

Er wordt een afspraak gemaakt, waarbij de BMW dezelfde dag wordt opgehaald.  Daarbij ontvang je direct geld en een vrijwaring.