Schadeauto verkopen

Heeft jou auto in het verleden schade opgelopen? Wil jij deze schadeauto verkopen en daar nog een goed bod op ontvangen?  Dit kan omdat de auto kapot is, teveel schade heeft opgelopen of niet meer rijdbaar is waarbij de kosten simpelweg niet meer opwegen tegen de baten. Daarnaast kan het voorkomen dat jij vindt dat je schadeauto verkocht moet worden, omdat een nieuwe APK keuring teveel kosten met zich gaat meebrengen. Bovendien kan het zo zijn dat jij je auto wilt verkopen omdat hij total loss is verklaard na een niet te voorkomen ongeluk. 

Is een van bovenstaande bij jouw van toepassing? Twijfel dan niet om je auto aan Directe Auto Verkoop te verkopen, aangezien je bij ons aan het juiste adres bent. Als eerste taxeren wij de auto met schade gratis naar de dagwaarde van de auto. Daarnaast ontvang je binnen 24 uur een reactie, waarbij wij proberen de schadeauto dezelfde dag nog op te halen. Bovendien kopen wij allerlei soorten schadeauto’s in, van auto’s die total loss zijn verklaard tot auto’s met deukschade. 

  • Uw schadeauto direct verkocht 
  • RDW erkend
  • Direct geld
  • Gegarandeerd het hoogste bod
  • Eigen ophaaldienst
  • Vrijwaring ter plaatse
  • Vrijblijvend advies

Dus vraag jij jezelf af wat is mijn schadeauto waard? Of wil jij je auto verkopen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via taxatieformulier of door middel van ons te bellen op 0640639771  of door ons een whatsapp te sturen. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 0640639771

Hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?

Stap 1

Je vult het taxatieformulier  op onze website in, of je belt ons op, op 0640639771 of je stuurt ons een whatsapp.

Stap 2

Onze medewerkers bekijken de schadeauto en taxeren de auto vervolgens naar de marktwaarde.

Stap 3

Je ontvangt direct een vrijblijvend hoog bod op jouw auto. Indien jij akkoord gaat met ons bod zie stap 4. 

Stap 4

Er wordt een afspraak gemaakt, waarbij de schadeauto dezelfde dag wordt opgehaald.  Daarbij ontvang je direct geld en een vrijwaring.

Schadeauto verkopen via andere platforms

In de meeste gevallen denken autoverkopers dat een schadeauto verkopen via marktplaats makkelijker en goedkoper is, echter zijn hier tegenwoordig kosten aan verbonden. Ook kan voorkomen dat de auto niet verkocht wordt via marktplaats. Bovendien duurt de verkooptijd langer dan 6 weken voordat een auto met schade eenmaal verkocht is. Ook moet jij in de meeste gevallen ervoor zorgen dat de auto naar de juiste plaats wordt gebracht. 

Eveneens kan jij je schadeauto aan andere auto inkopers aanbieden. Die bieden vaak een geautomatiseerd bedrag voor jou schadeauto op basis van een ingericht systeem. Echter bieden zij vaak op het moment dat zij in contact met jou komen een veel lager bedrag dan het geautomatiseerde bod. Dit probleem heb je bij ons niet, wij nemen namelijk pas contact met jou op het moment dat wij voldoende van de schadeauto te weten zijn gekomen. Zodat wij een realistisch bod kunnen doen op jou auto. 

Wat zijn onze voordelen?

Directe Auto Verkoop wil de verkoper van alle lasten ontzorgen. Ten eerste door de auto gratis binnen 24 uur te taxeren.
Bovendien geven wij bij een akkoord direct geld voor de auto. Ook beloven wij de auto dezelfde dag op te halen, waarbij jij als verkoper direct een vrijwaring ontvangt.
Tot slot bieden wij ten opzichte van andere auto inkopers de beste prijs voor jouw schadeauto. 

auto snel verkopen

Wat voor schadeauto kan je aan ons verkopen ?

Jij vraagt jezelf waarschijnlijk af wat voor soort schadeauto’s je aan ons kunt verkopen? Aan ons kun je alle kapotte auto’s, die schade hebben opgelopen verkopen. Dit kan een auto met waterschade zijn tot aan een auto met een kapotte motor. Daarin geven wij jou gratis en vrijblijvend deskundig advies, doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de autobranche.