Sloopauto verkopen

Sloopauto verkopen? Wil jij je sloopauto snel verkopen? Omdat de auto niet meer rijdbaar is, de APK keuring is verlopen waarbij een nieuwe keuring teveel geld kost of omdat de auto total loss verklaard is. Daarnaast kan het voorkomen dat jij het kentekenbewijs bent verloren, indien dit het geval is kunnen wij de auto ook vrijwaren, echter zit hier nadat de auto is opgehaald wel een wachttijd aan verbonden van 24 uur. Dit omdat wij de auto naar onze demontage afdeling moeten brengen die vaak wordt overlopen door de drukte. 

Dus wil jij je sloopauto verkopen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Dus zoek dan niet verder aangezien Directe Auto Verkoop meerdere voordelen biedt zoals:

  • Jouw sloopauto direct verkocht 
  • Direct geld
  • Gegarandeerd de hoogste prijs
  • Eigen ophaaldienst
  • Vrijwaring ter plaatse
  • Vrijblijvend advies
  • RDW Erkend

Hoe kan ik mijn sloopauto snel verkopen?

Stap 1

Je vult het taxatieformulier in, of belt ons op, op 0640639771 of je stuurt ons een whatsapp.

Stap 2

Onze medewerkers bekijken de sloopauto en schatten deze naar de marktwaarde.

Stap 3

Je ontvangt direct een vrijblijvend hoog bod op jouw auto. Indien we het eens worden zie stap 4.

Stap 4

Er wordt een afspraak gemaakt, waarbij de sloopauto dezelfde dag wordt opgehaald.  Daarbij ontvang je direct geld en een vrijwaring.

Sloopauto verkopen door heel nederland

Sloopauto verkopen door heel Nederland? Wil jij je sloopauto laten inkopen door een RDW gecertificeerd bedrijf? Zoja, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij kopen namelijk allerlei soorten auto’s in door heel Nederland. Dit is plaats onafhankelijk, of de auto nu is stil gevallen bij een tankstation of langs de snelweg stilstaat. Op het moment dat jij besluit de auto aan ons te verkopen halen wij de auto dezelfde dag op waarna jij in het geval van een kentekenbewijs dezelfde dag nog een vrijwaring krijgt. Indien jij geen kentekenbewijs meer hebt kunnen wij de auto meestal de volgende dag pas vrijwaren, dit i.v.m. de drukte op onze demontage afdeling.

Dus twijfel niet als jij je sloopauto wilt verkopen zonder gezeik en bel ons op of vul het taxatieformulier in. Daarbij geldt wel een beller is sneller!