opel Verkopen

Opel verkopen? Wil jij jouw Opel zo snel mogelijk en het liefst vandaag nog verkopen? Omdat je op zoek bent naar een ander model, de auto te veel kilometer heeft of omdat de Opel bijvoorbeeld niet meer rijdbaar is. Ook kan het voorkomen dat de Opel schade heeft geleden, allemaal redenen waardoor jij je Opel wilt verkopen.

Dus wil jij je Opel verkopen?  Zoek dan niet verder, aangezien Directe Auto Verkoop meerdere voordelen biedt zoals:

  • Je Opel gratis verkocht
  • Direct geld voor je Opel 
  • Eigen ophaaldienst
  • Vrijwaring ter plaatse
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 24 uur je Opel verkocht
  • RDW erkend

Wij kunnen jou garanderen dat jouw Opel binnen 24 uur verkocht is, omdat wij werken zonder tussenpersonen. De Opel wordt door ons ingekocht. Waarbij wij gebruik maken van deskundig personeel die de Opel taxeert naar de marktwaarde.

Het grootste voordeel van je Opel verkopen aan Directe Auto Verkoop is dat het helemaal gratis is. Kortom, wij garanderen dat de Opel dezelfde dag gratis is verkocht waarbij jij wordt geholpen door onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Meld je Opel daarom snel aan via ons Taxatieformulier voor een direct bod op jouw Opel.

Naast het invullen van het taxatieformulier bestaat er de mogelijkheid om ons te bellen voor gratis en vrijblijvend advies, dit kan op TEL: 0640639771 . Ook bieden wij de mogelijkheid om ons te appen om jou Opel te verkopen.

Hoe kan ik mijn Opel snel verkopen?

Stap 1

Je vult het taxatieformulier in, of belt ons op, op 0640639771 of je stuurt ons een whatsapp.

Stap 2

Onze medewerkers bekijken de Opel en schatten deze naar de marktwaarde.

Stap 3

Je ontvangt direct een vrijblijvend hoog bod op jouw Opel. Indien we het eens worden zie stap 4.

Stap 4

Er wordt een afspraak gemaakt, waarbij de Opel dezelfde dag wordt opgehaald.  Daarbij ontvang je direct geld en een vrijwaring.